Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


Masaj fizioterapie kinetoterapie Dr Taberei
 

 

Cabinet de recuperare medicala (kinetoterapie, fizioterapie, masaj, reflexoterapie si drenaj limfatic si electrostimulare) in Drumul Taberei din Bucuresti

 

   Cabinetul Medical Alfakinetic (face parte din grupul centrelor medicale KINETOMEDICA in Bucuresti deschise in toate sectoarele) situat in Dr. Taberei zona Piata Moghioros (vezi toate cabinetele). In cadrul acestui centru de recuperare medicala se lucreaza cu pacienti cu varste cuprinse intre 1 luna si 85 de ani. Serviciile oferite de noi sunt alcatuite, pe scurt, din KINETOTERAPIE (gimnastica medicala), MASAJ (masaj anticelulitic, terapeutic, de relaxare, masajul bebelusului, masaj pentru gravide, capilar etc), FIZIOTERAPIE, REFLEXOTERAPIE si DRENAJ LIMFATIC MANUAL.

DE CE LA NOI SI NU IN ALT CENTRU DE RECUPERARE?


     * Deoarece suntem unul dintre primele centre de recuperare medicala private deschise in Bucuresti cu experienta de peste 10 ani in domeniul medical.
    *Deoarece suntem primi care au raspandit ideea ca sedintele de KINETOTERAPIE (gimnastica medicala) nu constau intr-o insiruire de exercitii fizice (aerobe si anaerobe) efectuate de catre un grup de pacienti, ci ele se alcatuiesc in functie de diagnostic, varsta pacientului, stadiul evolutiv al bolii, alte afectiuni descoperite de care sufera pacientul etc.  De asemenea, intr-un program specializat de kinetoterapie desfasurat corect nu se lucreaza cu mai mult de doi pacienti in sala (pentru un singur kinetoterapeut), din simplul motiv ca acestia, daca sunt prezenti in numar mai mare, nu pot fi urmariti si corectati asa cum trebuie si, in plus, programele de gimnastica medicala sunt individualizate, diferind de la un pacient la altul.
    * Deoarece sedintele de MASAJ sunt efectuate intr-un cadru controlat medical (si nu in saloane de masaj sau centre de infrumusetare unde nu exista posibilitatea depistarii unor eventuale deficiente de coloana vertebrala, spondiloze cervicale, contracturi musculare, discopatii lombare sau toracale, herni I de disc sau a altor afectiuni care ar necesita mai degraba un masaj terapeutic si nu un simplu masaj de relaxare). In cadrul cabinetului nostru sedintele de MASAJUL GRAVIDEI se face sub supraveghere medicala. In cadrul sedintelor de REFLEXOTERAPIE sunt stimulate punctele reflexogene din talpi, palme si apofizele spinoase ale coloanei (daca afectiunea o cere).
  Cand este vorba despre sedinta de MASAJ ANTICELULITIC nu se soldeaza cu vanatai (echimoze), chiar daca, in unele saloane ( coaforuri), se promoveaza ideea ca numai asa masajul anticelulitic este eficient (GRESIT! - deoarece se pot distruge celulele cu tesut adipos fara a sprge vasele capilare, daca se foloseste o priza si contrapriza corecta pentru manevra “framantat”).
     * Deoarece sedintele de FIZIOTEAPIE se desfasoara sub supraveghere medicala, cu aparatura BTL de ultima generatie ce dispune de toata gama de curenti electrici (c. interferetiali, c. Trabert, c. diadinamici, stimulare ruseasca, TENS etc.) ca si de ultrasunet si laserterapie. De asemenea, se pot face si sedinte de ELECTROSTIMULARE pentru staturile de celulita profunde si superficiale. Aparatele sunt setate pe afectiuni si aleg programe de terapie individualizate, procedurile nu sunt dureroase, ci induc o stare de relaxare, avand afect antialgic, decontracturant, trofic. Ni s-a intamplat ca in timpul sedintelor de fizioterapie pacientii sa adoarma, deoarece ele se desfasoara intotdeauna pe un fond muzical relaxant prezent in camera de tratament.


Cabinet Medical Kinetomedica
Bd. Drumul Taberei nr 39 langa Posta de la Piata Moghioros
Tel. 031.429.50.58
        0766.735.404
        0722.555.112

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

08-03-12

 

 

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site