Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

 

 MASAJ ANTICELULITIC

 
Avem intotdeauna grija ca masajul anticelulitic sa se efectueze cu prize si manevre corecte, fara a se solda cu vanatai. Noi incercam sa distrugem tesutul adipos, pastrand vasele capilare integre.
Masajul anticelulitic este efectuat in cadrul cabinetelor noastre de catre tehniciene maseuze sau kinetoterapeute, cu pregatire medicala in domeniu, diferentiindu-se clar de modul de lucru si abordare intalnit in saloanele de infrumusetare sau centrele de remodelare corporala. Efectuandu-se sub supravegherea unor specialisti in domeniu, exista avantajul ca acestia pot observa si alte eventuale afectiuni asociate si va pot indruma in acest sens. Pana la urma, este o mare diferenta intre a face un masaj anticelulitic intr-un cabinet de recuperare medicala sau a-l face intr-un salon de infrumusetare si remodelare corporala.
De cele mai multe ori, asociem sedintele de masaj anticelulitic cu sedinte de electrostimulare pe abdomen, coapse, fese, brate sau oriunde este necesar.
Exista si variante combinate de masaj anticelulitic cu masaj de relaxare, sau cu reflexoterapie, sau cu drenaj limfatic etc.
 
 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site