SEDII Kinetomedica
 
   VEZI Sediile KINETOMEDICA Bucuresti
 
Datorita cererilor mari pe care le-am avut de la pacientii nostri am reusit treptat sa acoperim toate sectoarele din Bucuresti (sector 1,2,3,4,5 si 6) si sa venim aproape de dvs. oriunde ati locui sau ati lucra. Cele 7 CENTRE ALFAKINETIC se regasesc la adresele de mai jos: 
 
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


TRAINING AUTOGEN
 

Termenul de TRAINING AUTOGEN (din greceşte autos=prin el însăşi,genan=a provoca) indică un exerciţiu practicat de sine însăşi.Originea trainingului îşi are obârşia în antica şi solida experienţă medicală a hipnozei (somnul terapeutic). Antrenamentul autogen îşi propune aceleaşi ţeluri.Pe de o parte el poate ajuta la dezvoltarea factorilor de sănătate,pe de altă parte atenuează şi eventual elimină starea de stress si neliniste..Autoconcentrarea caracteristica lui are ca scop ajungerea la o destindere şi un calm interior şi astfel la obţinerea unei deconcentrări a întregului organism care vor ajuta la refacerea psihica si relaxarea organismului

Această metodă permite obţinerea următoarelor rezultate:

1.Destinderea reparatorie;

2. Constituie o cale naturală către somn;

3.Permite autoreglarea funcţiilor corporale care scapă în mod obişnuit voinţei (de exemplu circulaţia sângelui):

4. Imbunatatirea memoriei;

5. Suprimarea durerii,nu prin represiunea manifestărilor exterioare,ci prin dispariţia completă a senzatiilor dureroase;

6. Constituie un mijloc preţios de adaptare şi disciplină personală,printr-un sistem de formule intenţionale care se aplică în starea de deconectare;acţiunea lor este automatizată,exact ca aceea care se realizează în urma sugestiei posthipnotice;

7.Subiecţii bine antrenaţi sunt capabili să adoarmă  când doresc şi să se trezeasca la orele fixate de ei.Autocontrolul şi autocritica permit obţinerea “calmului”;

8.Toţi cei care fac antrenament autogen ajung să fie mai calmi,mai destinşi,mai degajaţi în cadrul vieţii cotidiene.

9. Starea de concentrare permite intensificarea randamentului facultăţilor psihice(senzaţiile,amintirile,intuiţiile devin mai reliefate,mai nete);

10 Stăpânirea de sine,atât de necesară în viaţa cotidiană este mult facilitată de către trainingul autogen;
11. Şi,în fine,psihoterapia relaxantă este un mijloc deosebit de autoadaptare şi autodisciplinare,procedeul de antrenament fiind un fel de “gimnastică a minţii” care permite eliminarea multiplelor senzaţii neplăcute,percepute de către bolnavi dar nu numai în corp şi care conduc la întărirea voinţei,la modelarea caracterului;

Înainte de începereaprogramelo terapeutice de relaxare si refacere,kinetoterapeutul va prezenta pacientului metoda tratamentului. Totodată el va oferi explicaţiile necesare în problemele confuze pe care eventual le ridică desfăşurarea metodei.. Aplicarea,indicaţia trainingului autogen rămâne exclusiv la latitudinea kinetoterapeutului.Nu sunt contraindicaţii pentru această metodă.

            Daca doriti sa incercati acesta metoda de relaxare va asteptam la cabinetul nostru medical unde prima sedinta este gratuita pentru a va familiariza cu metoda.

 

                                                                        Kinetoterapeut Simona Nasoku

                                                                        (tel. 0722 555 112)

 

 
Despre Kinetomedica
DESPRE KINETOMEDICA
 
 Primul Centru Kinetomedica a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site