Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

MASAJ TERAPEUTIC/ RELAXARE

* Masaj terapeutic - pentru copii si adulti, realizat diferit in functie de afectiune: hernie de disc, discopatie lombara, lombosciatica, spondiloza cervicala, contractura musculara, dureri de spate datorate, de obicei, mentinerii aceleeasi pozitii la birou, Sdr. Down, piior equin, talus valgus, picior plat etc.

* Masaj somatic (de relaxare, asociat cu meloterapie si aromoterapie)

* Masaj anticelulitic - se poate cobina dupa preferinta cu masajul terapeutic sau cu cel de relaxare. Dupa aceste sedinte nu raman echimoze (vanatai) deoarece este realizat corect cu prize corespunzatoare care nu distrug vasele capilare, ci doar straturile de tesut adipos.

* Masaj facial care induce o stare de maxima relaxare

* Masaj complementar - cuprinde zona cervicala, calota craniana, palmele si talpile

* Masaj pentru gravide - include musculatura spatelui, cu precadere pe cea a zonei lombare, si membrele inferioare, in totalitate, care vizeaza stimularea circulatiei sangvine

* Masajul sugarului (masaj pentru nou- nascuti) se asociaza in cadrul cabinetelor noastre cu exercitii specifice pe categorii de varsta (0-4 luni; 4-8 luni etc.)

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site