Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 


Salon, salon de masaj (anticelulitic, de relaxare, terapeutic) in Bucuresti

In Cabinetul Medical Kinetomedica si Cabinetul Medical Alfakinetic din Bucuresti puteti efectua sedinte de masaj anticelulitic, masaj de relaxare si intretinere, masaj terapeutic si reflexoterapie. Cabinetele noastre sunt situate in Bucuresti (salon de masaj Kinetomedica- 13 Septembrie, nr 128 si salon de masaj Alfakinetic- Bd.Iuliu Maniu, nr 69)

Tipuri de masaj efectuate in saloanele noastre din Bucuresti:

- de relaxare -consta in efectuarea manevrelor de masaj pe tot corpul sau doar pe o anumita zona si induc o stare de buna dispozitie avand drept efecte eliminarea stresului si a oboselii. Efectele sunt mai mari daca este efectuat intr-un salon de masaj, alaturi de cromoterapie si meloterapie.

- anticelulitic - cuprinde manevre specifice tratamentului anticelulitic (se realizeaza intr-un salon de masaj) si ajuta la distrugerea partiala sau totala a tesuturilor adipoase fara vanatai vizibile (fara spargeri ale vaselor capilare)

- terapeutic - se utilizeaza tehnici medicale (terapeutice) in scopul tratarii (ameliorarii) unor afectiuni. Acest tip de tratament se asociaza cu alte tipuri de tratamente (tratamentul medicamentos, reflexoterapie, balneofizioterapie, kinetoterapie etc)

- drenaj limfatic - reprezinta un complex de tehnici si manevre medicale efectuate manual sau cu aparatura performanta de electroterapie, ce ajuta la eliminarea lichidelor in exces depuse in organismul uman si la imbunatatirea transportului substantelor nutritive necesare organismului.

- reflexoterapie -in saloanele noastre sedintele de reflexoterapie cuprind atat talpile, coloana vertebrala dar si palmele

- presopunctura

- tehnica cyriax

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site