Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

Masaj terapeutic

Masajul terapeutic este un tip de masaj medical care cuprinde manevre si tehnici terapeutice folosite in scopul tratarii sau prevenirii instalarii unor afectiuni la nivelul diferitelor sisteme ale corpului uman (sistemul osteo-articular, sistemul cardio-vascular, sistemul nervos, sistemul endocrinometabolic etc). Masajul terapeutic se asociaza, de obicei, cu alte tipuri de tratament (kinetoterapie, fizioterapie, reflexoterapie ) in functie de stadiul bolii si de afectiunea tratata, avand drept obiectiv prevenirea, ameliorarea sau vindecarea completa. Masajul terapeutic efectuat pe o zona sau o regiune a corpului este cunoscut sub denumirea de masaj terapeutic local.

Este recomandat ca sedintele de masaj terapeutic sa fie efectuate intr-un cabinet (salon) de masaj specializat in recuperare medicala si nu la domiciliul pacientului fara supraveghere medicala.

Efectele unui masaj terapeutic sunt:
-decontracturare si tonifiere musculara
-deblocare a centrilor locomotori de la nivelul sistemului nervos
-diminuarea cantitatii de acid lactic stocat in musculatura contractata
-ajuta la accelerarea circulatiei sanguine si limfatice
-ajuta la cresterea mobilitati articulare

Manevrele unui masaj terapeutic efectuat intr-un salon (cabinet) de masaj trebuie obligatoriu sa fie efectuate de catre personal calificat care detine cunostinte medicale. In cabinetele noastre din Bucuresti, practicantii de masaj terapeutic au certificat de libera practica ( atestat de tehnician maseur).

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site