Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare reprezinta o forma de masaj ce are drept scop eliminarea oboselii si inducerea unei stari generale de relaxare si de buna dispozitie. Manevrele si tehnicile de masaj de relaxare ajuta la diminuarea stresului si la crearea unei senzatii placute. Un masaj de relaxare trebuie efectuat decatre profesionisti ( oameni cu experienta) intr-un salon de masaj unde exista o camera de masaj special amenajata; el poate fi asociat cu aromoterapie si se poate desfasura pe un fond muzical linistit si placut. De aceea, noi nu suntem de acord ca masajul de relaxare sa fie efectuat acasa, pe canapea sau pe pat , fara a avea ambientul necesar de unei relaxari complete.

Acest tip de masaj este extrem de efecient in cazul unor stari de oboseala accentuata.Se folosesc uleiuri parfumate si se obtine o relaxare musculara ,se imbunatateste circulatia sanguina si se creste elasticitatea pielii.

Efectele masajului de relaxare:

-ajuta la eliminarea toxinelor din corpul uman
-ajuta la eliminarea stresului si oboselii
-faciliteaza eliminarea deseurilor metabolice
-ajuta relaxarea si calmarea intregului organism
-ajuta la eliminarea stratului de celule moarte de la suprafata pielii
-creste elasticitatea si tonusul muscular
-stimuleaza circulatia limfatica si sanguina
-creeaza o buna dispozitie si o stare de relaxare generala

Masajul de relaxare este recomandat tuturor persoanelor indiferent de sex sau vârsta, care doresc sa îsi mentina un tonus muscular perfect si o starea de sanatate ideala.

In cadrul Cabinetelor noastre (Kinetomedica si Alfakinetic) din Bucuresti puteti beneficia de un masaj de relaxare efectuat de catre profesionisti (personal cu atestat de tehnician maseur), intr-o atmosfera relaxanta, cu muzica lenta si placuta, fapt care va ajuta sa uitati de toate probleme zilnice, macar pentru o ora.

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site