Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

Masajul anticelulitic si efectuarea unui tratament anticelulitic intr-un cabinet de masaj

Masajul anticelulitic reprezinta una dintre cele mai bune metode de a diminua cantitatea de grasimi depusa in diferite zone ale corpului. Este una dintre solutiile cele mai la indemana pe care pacientii o adopta pentru a lupta impotriva acumularii de apa, grasimi si toxine la nivelul tesutului adipos (celulita).

Tratamentul anticelulitic consta in efectuarea masajului anticelulitic utilizand manevre si tehnici specifice cu ajutorul carora se distrug celulele adipoase fara spargerea capilarelor. Intr-un cabinet de masaj, acolo unde se dispune de personal calificat, dupa efectuarea unui masaj anticelulitic nu trebuie sa ramana vanatai (echimoze) pe tesuturile lucrate .

O alimentatie necorespunzatore, administrarea redusa de lichide, functionarea nefavorabila a ficatului si a rinichilor si nepracticarea exercitiilor fizice sunt factori care favorizeaza aparitia celulitei. Celulita se intalneste mai frecvent la sexul feminin si se depune de obicei pe sold, picioare si abdomen. La efectuarea unui masaj anticelulitic este foarte importanta si compozitia cremelor folosite.

Sunt cunoscute 4 stadii ale celulitei:

-stadiul I - celulita usoara - nu se observa cu ochiul liber
-stadiul II - celulita medie - tonus muscular scazut
-stadiul III - celulita profunda - apar noduli subcutanati si umflaturi
-stadiul IV - celulita grava - apar dereglari severe de circulatie limfo-sanguina

Noi suntem de parere ca masajul anticelulitic trebuie sa fie efectuat intr-un cabinet medical unde manevrele de framantat, respectiv priza cu care ele se realizeaza, este efectuata corect, fara spargeri ale vaselor capilare, si nu intr-un salon de infrumusetare unde personalul nu are cunostinte medicale ci este absolvent al unui curs de masaj care dureaza 2 luni.

Putem afirma ca, in Bucuresti, sunt putine cabinete medicale unde este se ofera un tratament anticelulitic corect, in care se tine cont de asocierea cu o dieta corespunzatoare, cu gimnastica medicala, cu electrostimulare si in care manevrele de framantat ale unui masaj anti-celulitic sunt executate corect.

Cabinetele noastre sunt:

Cabinet medical Kinetomedica- Bucuresti
Cabinet medical Alfakinetic- Bucuresti

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site