Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

Masaj la domiciliu

Se considera ca masajul a fost prima oara practicat in China acum 3000 ani ina au fost gasite documente vechi care atesta ca masajul a fost practicat si de egipteni si indieni. Bazele masajului sunt puse de oameni care practicau medicina traditionala chineza si, la noi in Europa, sunt perfectionate si aplicate prima data de scoala Suedeza. La inceput tehnicile de masaj au fost folosite de catre medici ortopezi si dupa aceea de catre alti medici si de catre profesorii de sport si antrenori.

Putem defini masajul ca fiind o prelucrare sistematica a partilor moi ale corpului uman utilizand instrumente si mijloace manuale sau electronice, cu scopul de a recupera unele sechele post-traumatice, de a preveni sau trata unele tulburari functionale si nu in ultimul rand de a induce o stare de relaxare psiho-fizica .

Efectuarea unui masaj la domiciliu (masaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj de intretinere etc) nu are aceleasi efecte ca ele ale masajului efectuat intr-un salon de masaj. Conditiile care sunt oferite de un salon de masaj (cu o camera special amenajata pentru orice tip de masaj, cu pat de masaj, aromoterapie si fond muzical relaxant) nu pot fi comparabile cu conditiile de acasa. Atmosfera care se obtine prin utilizrea culorilor (cromoterapie)in saloanele de masaj, va ofera, cel putin pentru o ora, posibiltatea de a nu va gandi la problemele pe care le aveti in fiecare zi.

In viata cotidiana putem sa intalnim tot felul de anunturi pe internet sau in presa scrisa, ca de exemplu: "student efectuez masaj la domiciliu " sau "practician maseur efectuez masaj la tine acasa (la domiciliu)". Nu putem sa spunem ca nu suntem deacord cu practicarea masajului la domiciliu, dar putem sa va sfatuim si sa va convingem ca efectele obtinute prin efectuarea unor sedinte de masaj intr-un cabinet (salon) de masaj nu sunt aceleasi cu cele obtinute acasa.

Noi colaboram cu personal medical care practica masaj la domiciliu numai in cazul pacientilor cu diferite afectiuni ( pareze, paralizii, tetrapareza spastica, accidente vasculare cerebrale ) sau copii (sugari) cu probleme care nu se pot deplasa la cabinetele noastre din Bucuresti pentru a urma un program de recuperare medicala.

Afectiunile pentru care reteaua noastra de kinetoterapeuti (fiziokinetoterapeuti) se deplaseaza la domiciliul (acasa) pacientului sunt: parapareza, torticolis la copii si sugari, parapareza spastica, tetrapareza, paralizie, tetrapareza spasica, scleroza in placi, monopareza sau hemipareza la batrani, hemiplegie, accident vasacular cerebral- AVC, atrofie musculara, pacienti cu amputatie de picior, pacienti cu probleme de vedere sau orice alta afectiune in care pacientii au nevoie de masaj sau gimnastica medicala la domiciliu si nu se pot deplasa la cabinetele noastre din Bucuresti.

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site