Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 


Reflexoterapia si importanta ei

Reflexoterapia reprezinta o terapie complementara realizata prin executarea unor presiuni asupra punctelor reflexogene. Acest tip de masaj reflexogen duce la eliberarea toxinelor din organismul uman .

Prin stimularea acestor puncte (situate pe talpa, coloana vertebrala si pe palme) apar dureri care se datoreaza tocmai acestor acumulari de toxine din cauza unui metabolism celular neadecvat. In medicina alternativa principala cauza a imbolnavirilor se datoreaza depunerilor de toxine in zonele reflexogene si singurul tratament pentru deblocarea canalelor energetice se realizeaza prin efectuarea unor sedinte de reflexoterapie.

Reflexoterapia poate fi aplicata tuturor pacientilor care isi doresc acest lucru, indiferent de sexul, varsta sau afectiunea de care sufera (exista si exceptii) si are drept obiectiv prevenirea, ameliorarea sau tratarea unor boli. Reflexoterapia actioneaza asupra cauzei bolii si ajuta la reechilibrarea bioenergetica a zonelor afectate. In general, beneficiile acestei terapii sunt obtinute de catre pacientii care nu au fost multumiti de aplicarea altor tratamente medicale sau naturiste dar si de catre pacientii care au vrut sa-si mentina o stare buna de sanatate si un metabolism constant.

Tehnicile folosite la efectuarea masajului de reflexoterapie trebuie efectuate decatre personal calificat (care are la baza cunostinte medicale necesare pentru tratarea pacientilor prin reflexoterapie) si nu de catre un personal care a urmat doar un curs de reflexoterapie si care detine o diploma eliberata de o societate comerciala( in sistem privat).

La cabinetul nostru din Bucuresti puteti intalni personal calificat care a urmat cursuri de reflexoterapie de lunga durata si care detine au un certificat de libera practica eliberat de Ministerul Sanatatii .

Reflexoterapia ajuta la tratarea multor tipuri de afectiuni pe care le putem grupa astfel:
-afectiuni hepato-biliare
-tulburari endocrino-metabolice
-afectiuni renale
-afectiuni digestive
-afectiuni ale sistemului cardio-vascular
-ajuta la tratarea stresului, a depresiilor, a atacurilor de panica, a oboselii cronice,a ametelilor

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site