Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 
masaj   reflexoterapie   fizioterapie   kinetoterapie  

 

   Cabinetul Medical Alfakinetic, cu sediul in Bucuresti, este specializat in recupeare medicala (kinetoterapie, fizioterapie, masaj) si se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Astfel, in cadrul acestui centru, pot beneficia de serviciile oferite atat persoane sanatoase cat si pacienti cu diferite afectiuni.

  SUGARI SI BEBELUSI

- Sanatosi (masajul si/ sau gimnastica sugarului adaptate categoriilor de varsta)
- Cu afectiuni (kinetoterapia sugarului cu diagnostice precum : torticolis, talus-valgus, spina bifida, hipotonie musculara, pareza, paralizie, displazie de sold, intarziere in dezvoltarea motorie; masaj terapeutic pentru bebelusi )

   COPII SI ADOLESCENTI

- Sanatosi ( gimnastica de intretinere, programe de slabit pentru supraponderali, dezvoltarea fortei musculare si a mobilitatii articulare, prevenirea -kinetoprofilaxia- aparitiei unor deficiente de coloana,a durerilor de spate; masaj de relaxare)
- Cu afectiuni (kinetoterapie pentru corectarea atitudinilor vicioase ale coloanei- scolioza, cifoza, lordoza sau combinatii ale acestora-, pentru recuperare post-traumatica- imobilizare in aparat gipsat, fracturi, alungiri de tendoane-, pentru pareze, paralizii, intarziere in dezvoltarea motorie, Sdr. Down, hipotrofii musculare si pentru alte categorii de afectiuni)

   ADULTI

- Sanatosi (masaj, reflexoterapie, gimnastica de intretinere, electrostimulare, gimnastica gravidei)
- Cu afectiuni (kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic, reflexoterapie- pentru afectiuni de tip ortopedic, neurologic, reumatologic, cardio-vascular, respirator, gineco-abdominal, genetic, endocrio-metabolic).

 

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site