Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


Displazie de sold
 

 

 In cabinetele noastre din Bucuresti elaboram programe de gimnastica medicala (kinetoterapie) individualizate pentru pacienti diagnosticati cu displazie (luxatie) de sold. In cursul unei sedinte de gimnastica medicala (kinetoterapie) sau fizioterapie pacientul este supravegheat in permanenta de un kinetoterapeut.

Programari la tel. 031.429.50.58 sau 0722555112


 

Displazie congenitala de sold ( articulatiei coxo-femurale), este o afectiune frecventa la fetite. Ea este cauzata fie de factori genetici, fie de cauze mecanice.
Factorul ereditar este foarte important in aceasta afectiune. Cauza meanica este reprezentata de un traumatism asupra copilului, suferit in perioada neonatala, produsa chiar in timpul unei nasteri pelviene

  Diagnosticul trebuie pus de urgenta de medicul specialist, care va determina, totodata, tipul de terapie la care va fi supus copilul. Examenul poate fi ecografic sau radiologic, acesta din urma stabilind cu certitudine daca bebelusul sufera de un astfel de traumatism. Exista situatii cand soldul nu a fost traumatizat, cum este nasterea prin cezariana, dar bebelusul prezinta aceasta afectiune. Totusi, la o nastere normala foarte dificila nou-nascutul trebuie examinat cu mare atentie.

 
  Tratamentul trebuie inceput de urgenta, imediat ce a intervenit suspiciunea prezentei displaziei (luxatie ) de sold.

Etapele tratamentlui pentru displazie ( luxatie ) de sold sunt urmatoarele:

-          Tratamentul trebuie inceput de urgenta, imediat ce a intervenit suspiciunea prezentei displaziei (luxatie ) de sold.

-          Purtarea unor scutece special de unica folosinta care ajuta la pozitionarea corecta a coapselor departate

-          Recuperare medicala ( obligatorie )

 

Pentru pacienti care nu pot sa se deplaseze la cabinetele noastre avem o echipa de kinetoterapeuti care se deplaseaza la domiciliul pacientului.

 

 

 Parteneri:

www.kinetomedicabucuresti.wordpress.com

www.kinetomedica.wordpress.com

www.masaj-masaj.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aaa...(07-10)

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site