Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

 

GIMNASTICA GRAVIDEI

 
Sedintele de gimnastica gravidei sunt diferentiate pe cele trei trimestre de sarcina, lucram cu maxim 2 persoane in sala simultan si fiecare sedinta dureaza o ora. Programele de gimnastica combina exercitiile fizice specifice fiecarei etape de sarcina cu cele de respiratie, caci inspirul si expirul difera la gravide in momentul executarii efortului fizic.
Indiferent daca gravida va naste natural sau prin cezariana, programele de gimnastica gravidei ajuta mult in momentul nasterii propriu-zise cat si in perioada de dupa nastere, contribuind la o revenire mai rapida a tonusului muscular la nivelul anterior sarcinii.
Dupa nastere, mamicile pot veni la sedinte de gimnastica post-natala pentru a-si recapata cat mai repede forma fizica initiala.
Sedintele de gimnastica se pot asocia cu cele de masajul gravidei, atat pentru relaxarea musculara cat si pentru diminuarea tensiunii fizice si psihice.
Sedintele se fac in prezenta si sub indrumarea unei kinetoterapeute cu experienta in lucrul cu gravidele.
 
 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site