Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

 

 KINETOTERAPIE COPII

 

In cadrul cabinetelor noastre, sedintele de kinetoterapie pentru copii sunt personalizate, in functie de diagnostic si de varsta. Astfel, copiii ce au intre 1-7 ani lucreaza individual in timp ce cei cu varste cuprinse intre 8-14 ani pot lucra maxim 2 in sala de kinetoterapie.
Incercam sa determinam copilul sa participe activ la sedinta, fara a-l face sa se simta insa obligat sau ca “la doctor”, ci sa perceapa ora de gimnastica de la noi ca pe ceva placut. Reusim sa ne facem placuti si cautati de catre copii datorita specialistilor bine pregatiti profesional si cu experienta semnificativa in domeniul recuperarii copiilor dar si pentru faptul ca sunt persoane tinere, care indragesc copiii si stiu sa devina repede prietenii acestora .
Copiii cu care noi lucram pot avea diferite afectiuni, ca de exemplu :
 • Autismul
 • Diverse deviatii de coloana, respectiv scolioza, cifoza, lordoza, cifoscolioza, cifolordoza
 • Diverse probleme de echilibru si de coordonare
 • Genu-varum sau genu-valgum
 • Monopareze, parapareze; hemipareze
 • Monoplegii, paraplegii; hemiplegii
 • Picior var-equin
 • Picior talus-valgus
 • Picior plat congenital
 • Platfus
 • Stern infundat / stern proeminent
 • Spina bifida
 • Sindromul Down
• Entorse, luxatii, fracture
 
  Spre deosebire de alte centre medicale, noi nu tratam, spre exemplu, deviatiile de coloana la modul general, ci tinem cont de toate particularitatile afectiunii prezentate de copil. Respectiv, daca acesta a fost diagnosticat ca avand o scolioza in ‘S’ dreapta, programul de kinetoterapie este special dedicat acestei deviatii si nu realizat ca si cum micutul ar avea o deformatie pe partea stanga sau o scolioza ‘C’ dreapta.
 
 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site