Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

 

 MASAJ TERAPEUTIC

 
Fiind un centru de recuperare medicala si nu un salon de infrumusetare, consideram ca la noi este locul cel mai potrivit pentru efectuarea de masaj terapeutic. Lucram cu pacienti cu  o serie de afectiuni precum: spondiloza cervicala, discopatie lombara, lombosciatica, hernie de disc, scolioza, lombalgie, osteofite la nivelul coloanei, protruzii discale etc.
Realizam masajul terapeutic fie simplu, fie in combinatie cu o alta forma de tratament (fizioterapie sau kinetoterapie) in functie de afectiunea si simptomatologia pacientului in momentul in care se prezinta la noi in cabinet.
Masajul terapeutic se realizeaza cu manevre speciale ce difera de cele de la masajul de relaxare, intrucat se tine cont de diagnosticul pentru care lucram.
Masajul terapeutic poate fi partial ( numai spatele sau numai membrele inferioare) sau general (intreg corpul), diferind de la caz la caz.
Daca la masajul de relaxare pacientul poate veni cu ce frecventa doreste, este indicat ca masajul terapeutic sa se realizeze cele putin de 3 ori/ saptamana pentru a avea un rezultat mai de lunga durata. In caz contrar, pacientul se va simti bine la finalul masajului, insa este posibil ca a doua zi simptomele sa reapara. El trebuie efectuat de catre specialist, in cabinete medicale, nu in saloane sau alte centre de infrumusetare.
Obiectivele principale sunt : desfacerea contracturilor musculare, cresterea circulatiei sanguine pentru hranirea tesuturilor, diminuarea durerilor sau disparitia lor, cresterea elasticitatii si fermitatii pielii etc
 
 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site