Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

 

MASAJ BEBELUSI

 
Masajul bebelusului este una dintre cele mai frumoase si gingase forme de comunicare cu cel mic. Atingerea lui intr-un mod placut de catre mama, mai ales dupa baita, il va bucura intotdeuna pe cel mic. 
In cadrul cabinetelor noastre insa, kinetoterapeutele care lucreaza cu bebelusii sedintele de masajul sugarului, realizeaza sedinte mult mai complexe decat cele facute acasa de mama. Se combina manevrele de masaj cu cele de gimnastica, aferente varstei lui, stimulandu-se dezvolatarea psiho- motorie si mai ales, partea emotionala si de socializare cu cei din jur. Lucram cu multi bebelusi iar majoritatea le recunosc pe kinetoterapeutele noastre si chiar le zambesc atunci cand sunt priviti. 
Masajul sugarului se adreseaza bebelusilor sanatosi, intrucat pentru cei ce prezinta o anumita afectiune (torticolis, talus valgus, intarziere in dezvoltarea motorie et) se fac sedinte de kinetoterapie (care contin si elemente de masaj, insa de alta natura).
Un copil caruia i se face masaj se va dezvolta mult mai bine si mai repede si va socializa mult mai usor cu cei din jur !
 
 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site