Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 
 
 ELECTROSTIMULARE
 
In afara de sedintele de fizioterapie pe care le facem pacientilor cu diferite afectiuni, centrele noastre ofera si servii de electrostimulare, fie doamnelor care doresc sa scape de stratul de celulita superficial sau profund, fie pacientilor care doresc sa-si tonifice tonusul muscular in urma unor afectari neurologice (pareze, paralizii), ortopedice (fisuri, rupturi musculare)  sau de alta natura.
Electrostimularea impotriva celulitei se poate efectua pe abdomen, coapse, fese, brate sau oriunde este necesar. Este indicat ca aceste sedinte sa se asocieze cu sedinte de masaj anticelulitic caci am observat, de-a lungul experientei noastre, ca efectele sunt mult mai benefice in acest caz. De asemenea, este de preferat sa se mearga pe abonament, pentru a se cumula efectele sedintelor, caci sedintele singulare rareori au vreun rezultat.
Electrostimularea pentru parezele faciale sau ale membrelor sau pentru cresterea tonusului muscular, se fac dupa o schema de tratament bine stabilita, tot in prezenta unei kinetoterapeute.
Lucram cu aparatura moderna, setata pe afectiuni, nedureroasa, avad de multe ori situatii in care pacientii/ pacientele ne adorm pe masa.
 
 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site