Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

 

GIMNASTICA PENTRU SLABIT COPII

 
Acest serviciu se adreseza copiilor care au nevoie sa scape de kilogramele in plus. Un copil supraponderal poate fi un copil frustrat si complexat, kilogramele in plus avand un rasunet negativ, nu numai din punct de vedere estetic, la nivel fizic ca si psihic.
Pe langa faptul ca va fi ultimul printre colegi in desfasurarea activitatilor fizice specifice varstei, ca functia cardio-vacsulara ii este afectata, sitemul digestiv ingreunat, copilul poate fi si timid sau timorat din cauza aspectului sau fizic. Acesta este motivul pentru care parintii trebuie sa acorde atentie in egala masura atat sedintelor de gimnastica pentru slabit, cat si celor de psihologia copilului, daca este cazul. Acestea din urma se pot face in Centrul Pediatriko care este specializat in acest sens si in lucrul cu copiii, atat pentru logopedie si psihologie cat si pentru kinetoterapie.
In cadrul cabinetelor noastre, sedintele de gimnastica pentru slabit pentru copii sunt sustinute de catre kinetoterapeute cu experienta in domeniu dar, in acelasi timp, tinere, placute copiilor care nu trebuie sa aiba senzatia ca vin la spital sau ca sunt pedepsiti ci, din contra, sa le faca placere sa vina la noi.
 
 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site