Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

 

KINETOTERAPIE LA DOMICILIU

 
Avem o retea de kinetoterapeuti specializati pe recuperarea la domiciliu, atat a bebelusilor cat si a adultilor care, din diferite motive, nu se pot deplasa la cabinet.
Raspundem si garantam pentru pregatirea profesionala si morala a celor care va vor intra in casa, intrucat echipele de la domicilii sunt alcatuite din kinetoterapeuti (fete si baieti) cu vasta experienta in lucrul la domiciliul pacientului. Tratam bebelusi cu torticolis, picior plat valg, picior var, picior equin, intarziere in dezvoltarea motorie, nascuti prematur etc. De asemenea lucram cu copii cu parapareze, tetrapareze, hemiplegii, hemipareze sau orice alta afectare neurologica. Adultii care ne solicita serviciile pentru domiciliu au nevoie de : recuperare post AVC (accident vascular cerebral)-hemiplegie, hemipareza, recuperare si reeducarea mersului dupa operatie de proteza de col femural, Boala Parkinson, Scleroza multipla, amputatie de membre, gravidute care au entorse sau alte probleme ortopedice si, fiind in trimestrul III, nu se pot deplasa etc.
Lucram numai pe abonament de 12 sedinte, se vine de 3 ori/ saptamana la pacient- daca se va putea si va fi necesar, atunci poate chiar si mai des. Sedinta costa 60 lei. Ne deplasam doar pe raza Municipiului Bucuresti, excluzand zonele periferice de tipul: Baneasa, Otopeni, Chiajna, Voluntari, Comuna Pantelimon, Domnesti etc. Daca aveti nevoie de acest serviciu ne puteti contacta telefonic pentru a va programa.
 
 
 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site