Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

 

  REFLEXOTERAPIE

 

Din pacate am observant ca in ziua de astazi sedinte de reflexoterapie se pot face mai oriunde, indiferent daca locatia respectiva are sau nu vreo legatura cu medicina. Astfel ca veti intalni reflexoterapie la coafor ???, la centre de infrumusetare, la saloane de remodelare corporala, hoteluri sau centre SPA. Am spus “din pacate” caci consideram ca, reflexoterapia este parte integranta a medicinii (chiar si a celei traditionale chineze) si nu ar trebui facuta de catre oricine, oriunde si oricum.
Aceste sedinte sunt efectuate in cabinetele noastre de catre kinetoterapeute sau tehniciene maseuze specializate pe acest tip de masaj si care au beneficiat, inainte de a lucra cu pacientii,  de o perioada de training in domeniu, care sa intareasca pregatirea lor din timpul facultatii sau din perioada cursurilor de reflexoterapie.
Suntem printre putinele centre care stimulam atat punctele reflexogene din talpi cat si pe cele din palme, sedinta durand 50 minute.
Lucram cu un singur pacient in sala (nu cu mai multe paturi insirate in aceeasi camera), tocmai pentru a asigura intimitatea, linistea, comfortul si relaxarea dorite de pacient.
Indiferent de afectiune, noi lucram toata schema de tratament, chiar daca se va insista pe punctele aferente zonelor cu probleme.
Sedintele de reflexoterapie se pot asocia cu succes cu masajul de relaxare, cu cel anticelulitic sau cu drenajul limfatic.
 
 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site