Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

 

KINETOTERAPIE BEBELUSI
 
Ne adresam unei game largi de afectiuni si lucram cu bebelusii individual, echipa nostra de kinetoterapeute avand o vasta experienta in acest sens. Continutul sedintei de kinetoterapie a celui mic variaza in functie de diagnosticul si varsta acestuia dar si de prezenta unor alte eventuale afectiuni asociate, cat si de starea bebelusului in momentul prezentei lui in cabinet.
Printre afectiunile de care ne ocupam sunt si:
 
• Displazia de sold
• Coxa-vara
• Hipotonia/ hipertonia musculara
• Luxatia congenitala de sold
• Intarzierea in dezvoltarea motorie, ce se poate datora unei nasteri premature sau unei alte cauze
• Mozaicismul / Sindromul Down
• Paralizia de plex brahial
• Picioul plat valg
• Piciorul varus-equin
• Piciorul stramb congenital
• Plagiocefalia
• Paraplegia / tetraplegia
• Spina bifida
• Talus – valgus
• Torticolis
 Sedinta de recuperare cuprinde: masajul de incalzire al zonei afectate, mobilizarile pasive dar si exercitiile active (acolo unde este cazul) specifice varstei si diagnosticului celui mic.
Deoarece am observant de-a lungul timpului ca bebelusii reactioneaza mult mai bine la programul de recuperare facut cu o kinetoterapeuta de sex feminin (probabil datorita asemanarii cu vocea mamei), cei mici lucreaza numai cu fete si nu cu kinetoterapeuti baieti. Nu incercam sa facem nici un fel de discriminare insa este doar o remarca de-a nostra, obtinuta in peste 13 ani de experienta in lucrul cu bebelusii. Bebelusilor li se induce o senzatie de siguranta, de liniste si relaxare motiv pentru care reactioneaza eficient la sedinta de kinetoterapie.
  Pe langa rezultatele mult mai bune pe care acestea reusesc sa le obtina cu bebelusii pe perioada sedintelor de recuperare, am remarcat nu de putine ori ca micii pacienti le recunosc pe cele cu care au lucrat in sedintele anterioare, zambetul dedicat acestora facand deseori mai mult decat o mie de multumiri.
 
 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site