Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

 

MASAJ DE RELAXARE

 
Intr-o societate in continua graba, stres si alergatura, prezenta unor sedinte de masaj de relaxare, in viata noastra, este mai mult decat bine venita !
Incercam ca pe timpul sedintei sa va deconectam, chiar si doar pentru putin timp, de lumea exterioara, sedintele desfasurandu-se pe fond muzical relaxant, cu lumina difuza, cu lumanarele si arome parfumate (daca pacientul doreste). Cream un ambient placut, linistitor care sa va incarce pozitiv pentru activitatile ulterioare.
Avem mai multe camere de masaj, astfel ca, puteti veni impreuna cu partenerul/partenera sau cu un/o prieten/prietena, in acelasi timp, fara a fi nevoie sa va asteptati unul pe celalalt (dar numai cu programare in prealabil caci suntem destul de solicitati).
Masajul de relaxare se poate combina cu reflexoterapie, cu masaj anticelulitic, cu masaj de drenaj limfatic, cu masaj capilar sau facial. Aceste tipuri de masaje combinate dureaza, de obicei, 1ora si 30 minute si se regasesc in lista de preturi din meniul site-ului.
In cabinetele noastre, masajele sunt realizate de catre tehniciene maseuze sau kinetoterapeute. 
 
 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site