Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

 

DRENAJ LIMFATIC

 
Primul avantaj pe care noi il oferim in cadrul cabinetelor noastre este acela ca realizam sedinte de drenaj limfatic MANUAL si NU CU APARAT DE DRENAJ LIMFATIC intrucat dorim sa ne mulam pe particularitatile si forma anatomica a memebrelor fiecarui pacient in parte. Terapeuta care efectueaza masajul simte astfel la mana exact ceea ce este sub nivelul tegumentului, orientandu-si manevrele in asa fel incat sa obtina rezultate optime, ceea ce nu se intampla in cazul folosirii aparatelor de drenaj limfatic care sunt standardizate….pentru toti pacientii la fel !
Drenajul limfatic poate fi partial, efectuat doar la nivelul membrelor inferioare sau superioare, sau total, atunci cand lucram si membrele inferioare si pe cele superioare.
Se adreseaza pesoanelor care au avut operatie de mastectomie partiala sau totala, extirpare ganglionara axilara sau inghinala, celor care au probleme circulatorii, motiv pentru care li se umfla bratele si/sau picioarele sau pur si simplu celor care doresc o detoxifiere generala cu eliminarea toxinelor din corp.
Masajul de drenaj limfatic se poate combina cu success cu masajul anticelulitic ajutand si la eliminarea reziduurilor din organism.
Exista si variante combinate: drenaj limfatic cu masaj de relaxare, drenaj limfatic cu reflexoterapie etc.
 
 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site