Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

 

KINETOTERAPIE ADULTI

 
Programele de kinetoterapie pentru adulti se realizeaza progresiv si individualizat in functie de afectiune, de stadiul evolutiei acesteia, de varsta pacientului si de eventuale alte afectiuni asociate. Incercam sa lucram cu maxim 2 persoane in sala simultan, sedinta de kinetoterapie desfasurandu-se sub supravegherea permanenta si cu participarea unei kinetoterapeute.
Pentru majoritatea afectiunilor este indicat sa se vina la kinetoterapie cel putin de 3 ori/ saptamana si, pentru rezultate optime, sedintele se pot asocia cu succes cu masajul terapeutic, mai ales in cazul afectiunilor ce vizeaza coloana vertebrala: spondiloza cervicala, discopatie lombara, lombosciatica, hernie de disc etc. 
Acestea nu sunt insa singurele afectiuni pe care le tratam. Lucram cu pacienti cu afectare ortopedica, neurologica sau reumatologica: entorse, luxatii, fracturi, intinderi musculare, fisuri osoase, recuperari dupa operatii de menisc si ligamente, scolioze, cifoze, lordoze , Boala Parkinson, scleroza multipla in placi, osteoporoza, gonartroza, coxartroza , hemiplegie, hemipareza etc.
Daca pacientul are dureri NU este corect sa faca de la inceput sedinte de kinetoterapie, caci inseamna ca acolo exista o inflamatie si daca lucram in sala putem creste inflamatia mai mult decat este deja. In acest caz, planul de recuperare va incepe cu sedintele de fizioterapie asociate cu masaj terapeutic si abia la finalul acestor sedinte, se vor incepe cele de kinetoterapie care pot fi si ele combinate, sau nu, cu cele de masaj.
Programele de recuperare sunt dinamice in timp, in sensul ca ele se modifica treptat in functie de feedback-ul pacientului la programul respectiv, motiv pentru care nu este indicat sa faceti exercitiile acasa singuri, fara supravegherea unui kinetoterapeut !
Pacientii trebuie sa aiba sa se schimbe in ceva comod: pantalon, tricou, sosete, fara adidasi caci sala este mochetata si are parchet. Nu se lucreaza in bluejeans sau pantaloni de strada !
 
 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site