Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

MASAJUL

 

Masajul, probabil una din cele mai vechi forme de tratament ramane pe locul intai in topul preferintelor pacientilor, indiferent daca este vorba de cel terapeutic sau cel de relaxare (intretinere).

Pe langa masajele clasice: somatic, anticelulitic, complementar, terapeutic va prezentam alte forme mai noi:

-Masajul gravidei se adreseaza viitoarelor mamici ajutandu-le sa elimine disconfortul aparut in timpul sarcinii datorita modificarilor prezente in aceasta perioada (hiperlordoza, durere a coloanei vertebrale, edeme ale membrelor inferioare etc.) si sa depaseasca mai usor momentul sarcinii.

-Masajul sugarului este o forma terapeutica de "joaca", putand fi considerat ca unul dintre primii pasi facuti spre socializare; masajul, practicat cu regularitate il ajuta pe bebeslus sa doarma, sa se hraneasca mai bine si sa se bucure de tot ce e frumos in primul an de viata.

-Reflexoterapia presupune stimularea punctelor reflexogene ale corpului ce corespund unor organe sau unor structuri ale organismului, avand drept scop reducerea tensiunilor, eliberarea karmelor energetice si inlaturarea stresului (factorul principal al declansarii multor boli), principalul sau beneficiu fiind relaxarea.Dorim sa mentionam ca in cadrul cabinetului nostru sedinta de reflexoterapie presupune , pe langa stimularea punctelor din talpa si pe cea a celor din palme si de pe coloana vertebrala.

-Presopunctura consta in aplicarea in scop terapeutic a unei presiuni alternante pe unele puncte de acupunctura. Se vor apasa numai acele puncte superficiale sau foarte aproape de suprafata, este mai putin invaziva decat acupunctura care foloseste ace.

-Metoda SHIATSU este un tip de presopunctura care se adreseaza insa punctelor profunde de pe meridianele energetice. Combina tehnici de masaj oriental cu notiuni moderne de anatomie si fiziologie. Beneficiul principal este starea de relaxare fizica si psihica pe care o induce. SHIATSU controleaza starea interna a organismului prin manipularea tesuturilor externe. Rezultatele sunt cunoscute si apreciate inca din antichitate, dar medicina moderna le acorda acum credibilitatea bine-meritata.

-Tehnica Cyriax sau masajul transversal profund consta in palparea cu doua degete a zonei traumatizate si evidentierea punctului dureros; se executa o frictiune profunda tranversala cu doua degete, perpendicular pe directia fibrelor musculare sau ligamentare interesate de traumatism; se obtine eliminarea aderentelor fibroase dupa traumatismele aparatului locomotor (miozite, tendinite etc.); produce analgezie la locul de aplicare.

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site