Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


 

 MASAJUL GRAVIDEI

 
Sedintele de masajul gravidei vin in completarea  celor de gimnastica gravidei, pe care noi le realizam in cadrul cabinetelor noastre. Ne adresam gravidutelor din trim. I, II si III care au nevoie, pe masura ce sarcina creste, de o decontracturare si relaxare musculara la nivelul membrelor inferioare, a soldurilor, a zonei lombare si a spatelui in general. Se acumuleaza multa tensiune in aceasta perioada, resimtita de multe ori chiar si la nivelul membrelor inferioare care incep sa se umfle treptat. Pentru a combate aceste efecte nedorite, este indicat sa participati la sedinte de masajul si gimnastica gravidei.
Nu exista contraindicatii pentru masaj, mai ales ca viitoarea mamica va fi posturata corespunzator pe masa de masaj astfel incat “bebe” sa nu fie afectat nici o clipa.
Este o experienta placuta, pe care toate gravidutele o repeta, o data ce au incercat-o.
Pe langa efectele benefice la nivel fizic, viitoarele mamici se vor relaxa si psihic si se vor destinde pe parcursul sedintei de masaj.
 
 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site