Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


Guta-recuperare medicala
 In cabinetele noastre din Bucuresti elaboram programe de gimnastica medicala (kinetoterapie) individualizate pentru pacienti diagnosticati cu guta. In cursul unei sedinte de gimnastica medicala (kinetoterapie) sau fizioterapie pacientul este supravegheat in permanenta de un kinetoterapeut.

Programari la tel. 031.429.50.58 sau 0722555112


 Guta este o afectiune care afecteaza mai mult sexul masculin dar si femei dupa menopauza. Se caracterizeaza cu o supraincarcare cu ucid uric in corp si atacuri repetate de inflamatie asupra articulatiilor (artrita). Guta cronica poate duce la depozite de bucati dure de acid uric in jurul articulatiilor, la functionarea scazuta a rinichilor si la pietre la rinichi. Ea este adesea legata de o anormalitate mostenita in capacitatea corpului de a procesa acidul uric.

 Cand este vorba despre artrita gutoasa atunci ne gandim la un atac extrem de dureros cu un debut rapid si inflamarea articulatiei.  Inflamarea articulatiei este favorizata de depuneri de cristale de acid uric in lichidul articular  si captuseala articulatiei. Inflamatia intensa a articulatiei are loc deoarece celulele albe din sange inconjoara cristalele de acid uric si elibereaza substantele chimice ale inflamatiei, cauzand durere, caldura si roseata tesuturilor din jurul articulatiei.

Daca pacientul nu urmeaza un tratament corespunzator si in continuare are atacuri de guta , atunci organismul poate sa dezvolte umflaturi de tesut moale cauzate de cristale de acit uric numite tofi. Tofii se formeaza de obicei la degetele de la membrele inferioare, la degetele de la membrele superioare, la maini si coate. Uneori din cauza gutei poate sa apara si pietre la rinichi.

 

 

 

 

 

www.kinetomedica.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aaa...(07-10)

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site