Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


Hemipareza si hemiplegie
 

 

 In cabinetele noastre din Bucuresti elaboram programe de gimnastica medicala (kinetoterapie) individualizate pentru pacienti diagnosticati cu hemipareza sau hemiplegie. In cursul unei sedinte de gimnastica medicala (kinetoterapie) sau fizioterapie pacientul este supravegheat in permanenta de un kinetoterapeut.

Programari la tel. 031.429.50.58 sau 0722555112


Pentru pacienti care nu pot sa se deplaseze la cabinetele noastre avem o echipa de kinetoterapeuti care se deplaseaza la domiciliul pacientului.

 

Hemipareza reprezinta pareza a unei jumatati laterale (dreapta sau stanga) a corpului. Unt afectate membrul inferior si membrul superior de aceasi parte a corpului uman.

Hemipareza poate sa fie:

-          hemipareza acuta care are de obicei o patogeneza vasculara. Hemoragia poate aparea in tumorile cerebrale primare sau metastatice  sau in ruptura vaselor normale datorata traumatismelor. Abordarea diagnostica incepe imediat cu o tomografie computerizata a creierului.

-          hemipareza cronica care se dezvolta in timp. Acest tip de afectiune este de obicei datorata unui neoplasm histologic benign , unei malformatii arteriovenoase integre , unui hematom cronic subdural sau unei boli degenerative . Testul diagnostic initial este stabilit de RMN-ul cerebral.

 

Hemiplegie reprezinta o paralizie care afecteaza o jumatate a corpului uman ( membrul inferior si membrul superior de aceasi parte a corpului). Hemiplegia poate fi:

-          hemiplegie spastica ( muschi afectati sunt rigizi )

-          hemiplegie flasca ( muschi afectati sunt moi )

Aceasta afectiune are drept cauza o leziune a caii piramidale.Leziunea se afla de partea opusa membrelor atinse. Aceasta leziune este la randul ei, consecutiva unui accident vascular cerebral, ischemic (diminuarea sau oprirea circulatiei) sau hemoragic, unei tumori sau unui traumatism ori a unei infectii asistemului nervos (abces al creierului).

 Tratamentul pentru hemipareza sau hemiplegia este un tratament de lunga durata. Dupa recomandarea medicului de specialitate pacientul trebuie sa urmeze un tratament medicamentos. Imediat dupa producerea hemiparezei sau hemiplegiei este recomandat pacientul sa inceapa un program de gimnastica medicala ( kinetoterapie ).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aa...(07-10)
 

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site