Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


Platfus - picior plat recuperare medicala
 

In cabinetele noastre din Bucuresti elaboram programe de gimnastica medicala (kinetoterapie) individualizate pentru pacienti diagnosticati cu picior plat ( platfus ). In cursul unei sedinte de gimnastica medicala (kinetoterapie) sau fizioterapie pacientul este supravegheat in permanenta de un kinetoterapeut.

Programari la tel. 031.429.50.58 sau 0722555112   Piciorul plat, sau platfusul se defineste prin prabusirea boltilor longitudinala si transversala ale piciorului.Diagnosticul piciorului plat la nou-nascut este mai dificil.
Pana la varsta de 4 ani, peste  90 % dintre copii au piciorul plat (platfus). Putem spune chiar ca platfusul este fiziologic.

  Piciorul plat ( platfus ) se caracterizeaza astfel:

-calcaneu orizontalizat, in abductie

-talpa este convexa,

-capul astragalului este coboarat si deplasat intern

-navicularul urmeaza capul astragalului

-copilul calca predominant pe partea interna-mediala a talpii;

- transpiratii abundente si reci la nivelul labei piciorului,

- glezne umflate,
- alungirea primei raze a piciorului - pozitie in valgus a antepiciorului

- deviatia halucelui in valgus si deviatia degetului mic in varus

-reliefarea tendoanelor de pe faţa dorsală a piciorului.

- poate aparea culoarea violacee a membrului inferior


  Platfusul (picior plat) este o afectiune  congenitala, dar poate aparea si ca urmare a unui dezechilibru intre solicitare si rezistenta ( platfus dobandit) , sau poate lua nastere ca urmare a modificarii arhitecturii osoase ( platfus posttraumatic ).

Cunoastem patru grade de picior plat –platfus:


a) gradul I - piciorul plat asimptomatic
b) gradul II - piciorul plat reductibil
c) gradul III - piciorul plat  contractat
d) gradul IV - piciorul plat rigid

Pentru pacienti care nu pot sa se deplaseze la cabinetele noastre avem o echipa de kinetoterapeuti care se deplaseaza la domiciliul pacientului.

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site