Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


REMODELAREA CORPORALA
 

Cabinetele de kinetoterapie si intretinere corporala (Kinetomedica & Alfakinetic) situate in Bucuresti vin in intampinarea dumneavoastra cu programe medicale de intretinere corporala. Acestea nu reprezinta saloane de infrumusetare, ci cabinete medicale cu personal calificatl (kinetoterapeuti si fiziokinetoterapeuti) cu atestat de libera practica eliberat de Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti. Remodelarea corporala nu reprezinta numai un pachet de tratamente cum este numit de "centrele de infrumusetare" sau "saloanele de frumusete", ci reprezinta un sumar de cunostinte medicale de anatomie, fiziologie , biomecanica etc. Legislatia in vigoare permite unor persoane absolvente ale unor cursuri de 2-3 luni sa faca tratamente de remodelare corporala, marginalizand stiinta medicala. Orice modificare a organismului uman pe care dorim sa o facem trebuie precedata de un consult la medicul specialist. Remodelarea corporala produce modificari metabolice, ajuta la detoxifierea si eliminarea apei si a grasimilor din organism, tonifica musculatura si ajuta la slabire.

Noi nu suntem de acord cu slabirea imediata (slabire de atac sau slabire rapida), deoarece in acest caz organismul este supus unor socuri metabolice ce pot da nastere aparitiei unor boli. Daca dorim sa avem un corp frumos si sanatos este cel mai bine sa avem grija ce mancam (o alimentatie cu hrana hipocalorica, fara dulciuri si exces de sare), sa facem cat mai multa miscare (gimnastica in sala de fitness, sala de kinetoterapie, plimbare in parc) si sa vizitam unele centre de remodelare corporala care au personal calificat din punct de vedere medical.

In cabinetele noastre, sedintele de remodelare corporala se asociaza cu masajul anticelulitic.

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site