Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


Recuperare medicala (kinetoterapie-gimnastica,fizioterapie si masaj terapeutic)
 

 

 

In cabinetele noastre din Bucuresti elaboram programe de gimnastica medicala individualizate. In cursul unei sedinte de gimnastica medicala pacientul este supravegheat in permanenta de un kinetoterapeut.

Programari la tel. 031.429.50.58 sau 0722555112

 Gimnastica medicala (kinetoterapia) reprezinta unul din mijloacele fundamentale pe care se bazeaza reabilitarea deficientilor motori.Din punctul de vedere etimologic reabilitarea provine de la termenul latin habilitas-atis care se traduce prin abilitate , dexteritate .Abilitatea reprezinta o calitate psihosomatica indispensabila care permite individului sa se adapteze la conditiile mediului inconjurator, sa devina util societatii din care face parte si sa obtina un minimum necesar de confort si satisfactii.

Mijloacele reabilitarii sunt:

1. Recuperarea medicala (gimnastica medicala, fizioterapia, masajul)

2. Readaptarea psihica (psihoterapie)

3. Educarea si reeducarea profesionala

4. Readaptarea sociala

ATENTIE !

Exercitiile invatate intr-un centru de gimnastica medicala nu trebuie repetate acasa fara supraveghere medicala.

Gimnasica medicala - Kinetoterapie, sau terapia prin miscare, este o forma de terapie cunoscuta din cele mai vechi timpuri, dar mai putin mediatizata. Stim cu totii despre efectele benefice ale exercitiilor fizice asupra organismului, dar nu toata lumea stie ca exista o forma de terapie prin miscare, cu efecte asupra afectiunilor din toate domeniile de patologie: traumatologie, reumatologie, chirurgie, ginecologie, neurologie, afectiuni respiratorii si cardiovasculare etc.

Cabinetul medical Alfakinetic ofera pacientilor sai programe individualizate de gimnastica medicala, concepute si supravegheate permanent de un fiziokinetoterapeut licentiat in kinetoterapie.
Gimnastica medicala asociata cu masajul recuperator este forma de kinetoterapie pe care v-o propune centru nostru de recuperare, formula cea mai buna pe care specialistii clinicii noastre au gasit-o in recuperarea deficientelor coloanei vertebrale (cifoze, scolioze, lordoze) si ale membrelor (ca de exemplu piciorul plat sau platfus), dar si in cazul afectiunilor traumatice sau de alta natura.
Cu pregatire si experienta profesionala, medicii nostri stiu ca fiecare pacient este un unicat, ca in relatia medic-pacient este nevoie de incredere si seriozitate de ambele parti.
Consultatia de specialitate realizeaza un bilant global al starii de sanatate.
In cadrul cabinetului se efectueaza infiltratii intraarticulare si periarticulare.


    Recuperare medicala
Programul de recuperare consta in:
recomandarea unor masuri de protectie a diferitelor segmente afectate ale aparatului locomotor, a nivelului si tipului de efort fizic permis, a unor reguli de ingrijire a articulatiilor suferinde
prescrierea tratamentelor medicamentoase adecvate suferintei
recomandarea purtarii unor orteze (genunchiere, sustinatoare ale boltii plantare – talonete, departatoare ale degetelor etc.), dispozitive ajutatoare de mers (baston, carja, cadru) si instruirea pacientului
prescrierea procedurilor de fizioterapie utile suferintelor existente
prescrierea tipului de masaj terapeutic adecvat
alcatuirea individualizata a programului de kinetoterapie cu scopul tratarii suferintei prezente dar si a prevenirii unor tulburari ulterioare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aaa..(06-10)

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site