Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


Reflexoterapia
 


  PROGRAMATI-VA LA ORICARE DINTRE CABINETELE NOASTRE DIN BUCURESTI  PENTRU URMATOARELE TIPURI DE MASAJ:

» REFLEXOTERAPIE
» MASAJ DE RELAXARE
» MASAJ TERAPEUTIC (MEDICAL)
» MASAJ ANTICELULITIC
» DRENAJ LIMFATIC
» MASAJUL GRAVIDEI (MASAJ PRENATAL)
» MASAJUL SUGARULUI (MASAJ PENTRU BEBELUSI)
» TEHNICA CYRIAX (MASAJ TRANSVERSAL PROFUND)
» METODA SHIATSU
Programari la tel. 031.419.50.58 sau 0722555112


 
   Reflexoterapie este o terapie complementara foarte veche care este folosita pentru diagnosticarea, prevenirea si tratarea diverselor afectiuni. Reflexoterapia este folosita ca metoda terapeutica alternativa pentru a favoriza relaxarea si vindecarea trupului, a mintii si a sufletului. O sedinta de reflexoterapie consta in apasarea unor puncte reflexogene ce se regasesc in talpa, pe mana, pe coloana etc., prin a caror stimulare se elibereaza din organism toxinele care influenteaza negativ starea umana de sanatate. Reflexoterapia trebuie facuta doar de catre persoane autorizate, care au cursurile de reflexoterapie finalizate si au la baza o minima pregatire medicala. De aceea, sedintele de reflexoterapie ce se desfasoara in cadrul saloanelor de coafura sau a altora de infrumusetare, pot fi puse sub semnul intrebarii din punct de vedere al pregatirii profesionale si al cunostintelor anatomice ale celor care le practica. Este indicat ca aceste sedinte sa se desfasoare intr-un cabinet medical in care sa fie prezenti un medic sau un kinetoterapeut. Reflexoterapia se poate asocia cu masaj somatic, masaj terapeutic, masaj anticelulitic, gimnastica medicala (kinetoterapie), psihoterapie etc
 Avantajele reflexoterapiei:
 
- se poate aplica la orice categorie de vârstã  (copii, adolescenti si adulti)
- ajuta la eliminarea toxinelor in organism
- ajuta la imbunatatirea stari generale
- fara contraindicatii semnificative
- are caracter profilactic asupra bolilor cronice ºi acute
- se poate asocia si cu alte tratamente fara intreruperea medicatiei recomandate
 
 Contraindicatiile masajului reflexogen sunt:
 

- hemoragie
- varice deschise
- infectii cutanate
- insuficienta renala
- litiza biliara
- sarcina
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aa...(06-10)

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site