Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


Scleroza multipla
 

 

 In cabinetele noastre din Bucuresti elaboram programe de recuperare  medicala individualizate pentru scleroza in placi (scleroza multipla). In cursul unei sedinte de recuperare medicala pacientul este supravegheat in permanenta de un kinetoterapeut.
Programari la tel. 031.429.50.58 sau 0722555112

 
 Scleroza in placi (scleroza multipla) este o afectiune a sistemului nervos central (creier si maduva spinarii) fiind o boala auto-imuna. Sistemul de aparare al individului isi ataca propriile celule, in loc sa le protejeze, distrugandu-se mielina, ceea ce încetineste viteza influxului nervos. Scleroza in placi afecteaza adultii de ambele sexe cu predominanta feminina (60% dintre cazuri). Cauzele acestei boli nu sunt cunoscute cu exactitate. Specialisti in domeniul sunt de parere ca este o boala autoimuna adica sistemul imunitar al organismului ataca mielina ca si cum acesta ar fi un corp strain. In primul rand ca simptomatologia scleroza in placi (scleroza multipla) vizeaza functiile senzitive ( apar furnicaturi, impresii tactile anormale ), functiile motorii ( paralizie usoara ), vederea ,echilibru si apare incontinenta ( controlul urinei)
 Tratamentul pentru scleroza multipla (scleroza in placi) este medicamentos si nu in ultimul rand prin kinetoterapie pentru intarirea musculaturi corporale.

 

Sursa. www.kinetomedica.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aaa... (06-10)

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site