Alfakinetic sector 1 - PIATA VICTORIEI
Program cabinete


Luni-Vineri: 7:30 - 21:30
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica este inchis
(dar se pot face programari)


Tendinita-recuperare medicala
 

 

  In cabinetele noastre din Bucuresti elaboram programe de gimnastica medicala (kinetoterapie) individualizate pentru pacienti diagnosticati cu tendinita. In cursul unei sedinte de gimnastica medicala (kinetoterapie) sau fizioterapie pacientul este supravegheat in permanenta de un kinetoterapeut.

Programari la tel. 031.429.50.58 sau 0722555112

 

Tendinita-generalitati, simptome si tratament


Tendinita reprezinta o inflamatie a tendoanelor (fascicule fibroase care fixeaza muschii de oase). Aceasta afectiune este dureroasa si afecteaza in general umerii, genunchii, coatele, soldurile, calcaiul si incheatura mainii.

Este necesara o interventie chirurgicala in cazul cand tendinita este severa si provoaca rupere de tendon. Tendinita este frecventa la oameni activi fizic ( la sportivi) sau la persoane cu activitati profesionale in conditii neobisnuite ( descarcator, incarcator, etc). Dintre sportivi predispusi la tendinita sunt persoanele care practica sporturi extreme cu solicitare intensa a musculaturi. La nivelul membrelor superioare sunt afectate coatele ( la tenismen), dar la nivelul membrelor inferioare este frecventa asa numita tendinita “lui Ahile”

Cand este vorba de simptomatologie pentru tendinita la nivelul membrelor inferioare putem sa subliniam faptul ca durerea este primul simptom al tendinitei. Durerea este deobicei localizata in sectiunea tendonului, intre rotula si zona in care tendonul se uneste cu tibia. In timpul activitatilor fizice, durerea se poate resimtii ca si ascutita – in special in timpul alergarilor sau sariturilor. Dupa antrenament, durerea poate persista ca o mancarime usoara.


 Tratamentul pentru tendinita este alcatuit din 3 faze:
 
Faza I - repaus si tratamentul medicamentos

Faza II - fizioterapie (ultrasunet, electroterapie si laserterapie)

Faza III – kinetoterapie (gimnastica medicala)
 

 

 

www.tendinita.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aaa...(07-10)

 
Despre noi
DESPRE NOI
 
 Primul Centru Alfakinetic a luat fiinta acum mai bine de 13 ani. Treptat am deschis 7 sedii in Bucuresti , insumand in total o echipa de peste 30 de kinetoterapeuti absolventi de Facultate de Kinetoterapie si in majoritatea cazurilor si de Master in Kinetoterapie.
 Pentru cei care nu au auzit inca de noi vom scrie mai jos cateva randuri explicative legate de activitatea noastra in Bucuresti iar celor carora ne cunosc deja, le multumim pentru fidelitatea cu care revin la noi si pentru recomandarile calduroase pe care le fac prietenilor lor in ceea ce priveste serviciile noastre de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.
 
De ce la noi si nu in alt cabinet
 
 Desi acum mai bine de 13 ani eram primul Centru Privat de Kinetoterapie din Bucuresti, treptat au aparut o multitudine de cabinete mai mari sau mai mici insa consideram necesar sa prezentam cateva aspecte prin care ne diferentiem clar de restul cabinetelor de kinetoterapie din Bucuresti:
1. Avem o experienta extrem de bogata fiind PRIMUL CENTRU PRIVAT DE KINETOTERAPIE DIN BUCURESTI.
2. Detinem CELE MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU: 7 cabinete, cel putin cate unul in fiecare sector, astfel incat suntem aproape de dvs. 
Galerie foto
Articole recente blog
Dragi pacienti,
 
Aici puteti citi articole referitoare la o serie de afectiuni reumatologice, neurologice sau ortopedice, intalnite la copii sau adulti care necesita tratament de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj (hernie de disc, spondiloza cervicala, torticolis, talus-valgus etc)…..
 
Boli tratate
Iata o serie de boli care sunt tratate cu success de catre Echipa Alfakinetic, intr-un mod aparte si dupa programe de recuperare medicala alcatuite progresiv si individualizat pentru fiecare pacient in parte….
 
 
 
Servicii creare site creare site